Genieten van zorgeloos huren

Een account aanmaken bij Productiekeukenhuren.nl is helemaal gratis! Voltooi uw profiel en  wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Hoe beter uw profiel is ingevuld, des te meer kans op een keuken! Komt u er echter niet uit? Dan hebben wij hieronder wat veelgestelde vragen voor u gemaakt.

Veelgestelde vragen

Kan iedereen zich aanmelden?

Ja, iedereen kan zich aanmelden. Echter houden wij wel een selectie als het gaat om ondernemers die wij toelaten in de keukens. Er vind een persoonlijk gesprek gesprek plaatst na het aanmelden op de website.

Wat zijn de kosten?

Dit hangt af van uw keuken die u kiest. Wij vinden dat u alleen hoort te betalen voor hetgeen dat u gebruikt. Geen maandelijkse abonnementen, tenzij u dit graag wilt.

Hoe werkt het reserveren?

Na een goedgekeurde aanmelding, kunt u op de website de keukens zoeken die u interessant vindt. U kunt (indien beschikbaar) de keukens direct boeken en afrekenen. Op het moment dat u de betaling voltooid heeft, is de keuken voor u gereserveerd.

Hoe kan ik betalen?

Betalingen volgen aan de hand van de facturatie.

Komt u er niet uit?

Wij staan natuurlijk altijd klaar voor jou en je vragen!

Voel je vrij om contact op te nemen met ons via onderstaande contactgegevens of door het formulier in te vullen. Als u kiest voor het formulier doen wij ons best om binnen 48 uur te reageren.