Huur uw professionele productiekeuken.

Stel uw abonnement samen

Zodra u een gratis account heeft aangemaakt kunt u direct uw abonnement samenstellen. Zo kiest u onder andere welke keuken u wilt gebruiken, hoe vaak u deze per maand nodig denkt te hebben en welke extra diensten of apparatuur u behoeft.

Maandelijks aanpasbaar

Bij productiekeukenhuren.nl past u maandelijks uw abonnement aan. Heeft u een drukke maand achter de rug en heeft u de keuken aankomende maand minder nodig? Pas dit dan voor het begin van de nieuwe maand aan en betaal niks teveel. Dat is wat wij bedoelen met “flexibel een keuken huren”.

Een professionele keuken voor u

Op de dagen dat u de keuken heeft gereserveerd is het volledig uw domein. Ga aan de slag en kook, creëer en geniet. Heeft u tijdens het gebruik vragen? Stel ze dan aan onze behulpzame medewerkers en we komen ongetwijfeld tot een oplossing. We denken graag met u mee.

“Ik zit nergens aan vast en kan flexibel inplannen”

Dankzij productiekeukenhuren.nl heb ik niet het gevoel dat ik ergens aan vast zit. Omdat ik per maand mijn abonnement kan bijstellen weet ik precies waar ik voor betaal en stem ik het gemakkelijk af met mijn eigen behoeftes. 

“Het maakt mijn business een stuk makkelijker”

Via via kwam ik bij Productiekeukenhuren.nl. Ik organiseer regelmatig events en hierdoor moest ik vaak op het laatste moment veel eten voorbereiden. Nu ik dit weet, maakt het mijn business een stuk makkelijker.

Registreer uw account

Sluit vandaag nog uw abonnement af

Kunt u haast niet wachten om aan de slag te gaan in de keuken? Maak dan snel een account aan en selecteer het abonnement dat het beste past bij uw wensen. Voor u het weet staat u lekker te kokkerellen.

Offerte aanvragen